EFT-Parterapi

Jeg arbejder med par inspireret af 2 metoder EFT (Emotions Fokuseret Terapi) og Imago – begge har noget rigtig værdifuldt at byde.

EFT Parterapi
I EFT arbejder jeg med at afdække de ’uheldige danse’, der opstår imellem jer som par. Vi undersøger sammen, hvad der er på spil for jer hver især og finder nye måder at forstå og snakke om det på. Metoden lægger vægt på, at I finder hinanden igen følelsesmæssigt og får repareret evt. gamle sår i jeres forhold.

Hvis I har traumatiske oplevelser i bagagen (fra barndommen eller tidligere forhold), så er det en fordel at inddrage Sandplay i arbejdet, for at bearbejde disse oplevelser undervejs i parterapien.

Imago Parterapi
Imagometoden lægger vægt på hjælp til selvhjælp og træner en dialogform, hvor I som par lærer at lytte bedre til hinanden. Hermed skabes der mulighed for øget forståelse og anerkendelse af både dig selv og din partner.

Metoden fokuserer både på det, som I hver især værdsætter ved hinanden og på dét, som skaber frustration. Den sikrer, at frustrationer præsenteres i trygge rammer, så partneren bedre kan lytte til dem. Den skaber veje til forandring bl.a. ved at munde ud i opstilling af konkrete ønsker til både dig selv og din partner.

Imagometoden kan også bruges til at forbedre kommunikation og forståelse i andre relationer mellem voksne mennesker, eksempelvis i søskenderelationer, arbejdsrelationer, venskaber, i relationen mellem forældre og voksne børn.

 

"Den omtanke, som vises i dag,
kan bære frugt i morgen"
(Indira Ghandi)

 

Her kan du læse mere:
www.imago.dk
www.jettesimon.com

 


Autoriseret psykolog Kirsten Lysgaard
Tel. 28912756
Klinik Syddjurs: Nygårdsvej 34, 5464 Brenderup

Programmeret og hosted af nordicweb